Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

04 maj 14:16, Kontroll person/fordon, Mellerud

Kontroll av personbilsförare, Mellerud.

Polis skickas till Mellerud efter samtal om en misstänkt påverkad personbilsförare. Anmälaren ligger bakom en bil som framförs kraftigt vinglande, och som även kört ner en skylt i rondellen i Mellerud. Bílen stannar vid ett bostadshus, och polis anländer strax därefter till platsen. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och han tas med för provtagning ocjh fortsatt utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen