Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 maj 07:07, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Anna Göransson. Nedan en sammanfattning över händelser i länet.

20.39 Misshandel, Södra Torget. Borås. Polis skickas efter samtal om en man som blivit puttad, och nu ska blöda från huvudet. Även ambulans budas till platsen, och mannen förs till sjukhus. Enligt uppgift ska mannen ha blivit puttad, och därefter fallit och slagit i huvudet i gatan. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00.43 Rattfylleri, centrum, Ulricehamn. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

16.44 Misshandel, Karlsholme, Mariestad. En man hittas slagen av en förbipasserande i Stadsparken, enligt uppgift med någon form av tillhygge. Mannen är vaken och talbar, och uppger två personer som gärningsmän. Dessa ska ha lämnat platsen efter misshandeln. Han förs med ambulans till sjukhus, och hans skador ska inte vara allvarliga.

02.12 Misshandel, Råglannavägen, Essunga. Polis larmas till platsen efter samtal om pågående bråk på en bygdegård. Flera personer ska vara inblandade i bråket, och någon blöder i från huvudet. Ambulans budas till platsen. En person anträffas skadad, och han förs med ambulans till sjukhus. Polis upprättar en anmälan om grov misshandel. Det finns ingen misstänkt.

00.58 Brand, Stampgatan, Vänersborg. Polis och räddningstjänst skickas efter samtal om en parkerad bil som ryker kraftigt. Polis kontaktar ägaren, och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

21.55 Misshandel, Norumshöjd, Tuve. Polis larmas till platsen med anledning av pågående bråk på platsen. Uppgifter inkommer strax därefter om att en man blivit skärskadad, och ambulans budas. Den skadade mannen anträffas på platsen, och han förs vaken och talbar till sjukhus. En anmälan om grov misshandel upprättas.  

22.31 Misshandel, Nils Ericsonsplatsen. En man uppges ha blivit knivskuren, och polis samt ambulans budas till platsen. Den skadade mannen anträffas och han förs med ambulans till sjukhus. Enligt uppgift ska han vara knivskuren i axlarna. En anmälan om grov misshandel upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen