Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 maj 07:14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre bilister har bötfällts för olika trafikbrott (Östersunds och Bergs kommuner).

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:46 Våld/hot tjänsteman, Krokom
Polis beordras till Nälden där en ordningsvakt omhändertagit en stökig man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Patrullen upprättar en anmälan gällande våld mot tjänsteman.

04:07 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Torvalla där en man slagit sönder en ruta på en bostad. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

04:59 Brand, Östersund
Larm inkommer om brand i en lägenhet på Frösön. Enligt initiala uppgifter startade branden på spisen och ingen person ska ha skadats. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen