Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 maj 07:23, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Sundsvall misstänks för grov olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:55 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om brand i tre bilar i Maj. Polis har varit på plats och kommer att jobba vidare med ärendet under dagen.

02:39 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Skönsberg efter samtal om en misshandel utomhus. Ett vittne ser hur en person blir misshandlad av några personer. När patrullen närmar sig platsen kontrollerar de tre personer, varav en uppger att han blivit misshandlad. Mannen, som är i 30-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus för kontroll. Patrullen upprättar anmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen