Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 08:03

05 maj 07:51, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Anna Göransson. Nedan en sammanfattning över händelser i länet.

16.51 Skadegörelse, Dalgatan, Hylte. Polis skickas med anledning av sökadegörelse på en skola. Åtta rutor ska vara krossade, och en anmälan om skadegörelse upprättas.

23.08 Misshandel, Brunnsberg, Varberg. Två män misshandlas utomhus av för dem två okända gärningsmän. Ambulans behövs inte till platsen. En anmälan om misshandel upprättas.

00.05 Rattfylleri, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren misstäbns för rattfylleri, och tas med för provtagning.

02.23 Våld mot tjänsteman, centrum, Halmstad. Ordningsvakter larmar om bråk, och polis skickas till platsen. En person gripa misstänkt för våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen