Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 17:10

05 maj 09:00, Fjällräddning, Arjeplog

Man saknas i Nasafjälls-området.

Polisen söker efter en man i 65-årsåldern i Nasafjälls-området. Mannen anmäldes försvunnen under fredagskvällen, då anhöriga inte fått kontakt med honom.

Under lördagen har fjällräddare, samt svensk och norsk polishelikopter sökt efter mannen, men utan resultat. Sökandet har fortsatt under söndagen. Ett stort antal fjällräddare från Norrbotten och Västerbotten deltar i sökandet, samt en privat helikopter. Polishelikoptrar ansluter under dagen.

Mannen, som skulle åka till en stuga i Skavlle, ska ha färdats på en skoter av märket Lynx. Skotern är svart med vita detaljer. Mannen bar svarta skoterbyxor, brungrön kamoflagejacka och svart mössa.

Har du sett honom? Kontakta polisen på 114 14.

Uppdatering 11:45
Mannen är inte anträffad och sökandet fortsätter.

 

Uppdatering 17:05

Den eftersökte mannen anträffades avliden vid 13-tiden inom sökområdet av allmänhet en bit in på norsk sida av gränsen.

Anhöriga är underrättade. Det finns ingen misstanke om brott.

/Markus Karlsson Vakthavande befäl, Region Nord

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen