Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 maj 21:19

05 maj 14:40, Olaga frihetsberövande/människorov, Vara

Kvinna anmäld försvunnen, misstänkt människorov, Vara.

En kvinna är anmäld försvunnen i Vara sedan lördags kväll, då senaste kontakten med kvinnan varit. Polisen utreder nu om det kan det kan finnas något misstänkt brott bakom försvinnandet, och händelsen rubriceras som människorov. Kvinnan anmäldes försvunnen till Polisen under söndagsmorgonen, då hon inte kommit till sitt jobb.

15.52 I de utredningsåtgärder som polisen har gjort under dagen har kvinnans bil tagits i beslag för en teknisk undersökning.

21.15 Den eftersökta kvinnan från Vara är anträffad vid liv. Brottsutredning gällande människorov fortgår och ingen mer information gällande ärendet kommer att kunna lämnas förrän imorgon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen