Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 20:49

06 maj 05:08, Försvunnen person, Växjö

Uppdatering försvunnen person Växjö

62-årige Ulf lämnade hemmet i området Hovskulle någon gång mellan kl. 23.00 4 maj och idag kl. 08.00 den 5 maj. det finns uppgifter på att Ulfs setts mellan Gemla och RV 23 längs väg 707. Särskilt är den nedlagda återvinningsstationen nämnd. Han skall även vara sedd väg 714 norr om Gemla. Dessa platser har sökts av polis under natten.

Ulf har en demenssjukdom och minnesproblem, han kan ha svårt att hitta hem. Det är därför av vikt att Polisen får kännedom om var Ulf befinner sig och att han kommer till rätta.

Ulf är 183 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Håret är glest uppe på huvudet, hårfärgen är ljus och något grått.

Ulf bar vid försvinnandet glasögon och var klädd i svart jacka, blå jeans och mörkblå skor.

Alla iaktagelser på personer som kan stämma in på ovan Ulfs utseende eller liknande med beteende som avviker från det normala är av intresse.  

Om Ulf hittas eller observeras, vänligen ring Polisens växel på telefonnummer 114 14. Berätta att det gäller uppgift om en försvunnen person i Växjö och be att bli kopplad till regionledningscentralen.

Alla uppgifter och tips som kan leda till att Ulf återfinns tas tacksamt emot. 

Uppdaterat kl 08.30. Sökinsatsen fortsätter och polisen uppskattar all hjälp vi kan få i form av tips.

Uppdaterat kl 12.23. Sökinsatsen  har gått in i ett mer omfattande läge tack vare tips och observationer från allmänheten. Polis söker med hjälp av hundar och helikopter är kallad.

Alla iaktagelser sedan kl 17.00 den 5 maj är av intresse för polisen. Har ni information, vänligen kontakta 114 14. Ser ni mannen just nu, ring 112. 

Uppdaterat 19.07 Polisen får nu hjälp av Missing People samt Frivilliga Motorcykelkåren i sökandet efter Ulf.

Uppdaterat 20.42  Sökandet fortgår. Hemvärnet samt försvarsmaktens helikopter biträder polisen i sökandet. Även Växjö orienteringsklubb är i området och söker efter Ulf.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen