Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

06 maj 09:27, Larm Överfall, Boden

Överfallslarm från boende i Boden.

Polisen får ett överfallslarm från ett boende. Det hela beror på att en boende samt personal befarar att någon obehörig person befinner sig i en lägenhet.

Polisen kommer till platsen och ingen person där, varken boende eller personal är under något direkt hot. Det är lugnt på platsen. I lägenheten finns en person som är påverkad. Personen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen