Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 19:17

06 maj 17:55, Försvunnen person, Ludvika

En liten flicka är anmäld försvunnen från centrala Ludvika.

En person ringer till polisen och uppger att deras dotter är försvunnen. Hon försvann i samband med att en förälder gick in i bostaden. Flickan smet då iväg och därefter har familjen inte sett till henne. Flickan försvann vid 17-tiden.

Flickan är 4.5 år gammal. Hon har mörkt hår och bruna ögon. Hon är iklädd en svart slöja, turkos jacka och bruna joggingbyxor.

Flickan var senast synlig på Köpmangatan i höjd med nr 3.

Om du ser flickan, var vänlig ring 112 och be att få tala med polisen. Om du tror att du har sett henne tidigare men inte ser henne just nu, var vänlig ring 11414 och be att få prata med regionledningscentralen.

UPPDATERING kl. 18.41

Flickans joggingbyxor är lilaaktiga och hon bar på ett paraply då hon försvann.

Polisen är på plats för att söka efter flickan.

UPPDATERING kl. 18.53.

Flickan hade rosa skor på sig då hon försvann.

UPPDATERING kl. 19.14

Flickan är hittad och hon mår bra. Flickan hade tagit sig till ett gym i staden där allmänhet reagerade på att hon var ensam och kontaktade polisen.

Flickan är hämtad av sin pappa.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen