Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 06 maj 21:47

06 maj 20:33, Misshandel, Trollhättan

En inringare uppger sig blivit knivskuren i handen. Misshandeln skall ha skett utomhus, den skadade personen ringer nu från en lägenhet.

Ambulanspersonal undersöker skadan som beskrivs som lindrig. Förhör hålls på platsen och polis spanar i området, i nuläget har ingen gärningsman gripits.

21.30 En man i 35-årsåldern har nu gripits i närområdet misstänkt för misshandel. Den skadade mannen förs till NÄL med ett befarat armbrott. Något oklart händelseförlopp i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen