Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 maj 15:43

07 maj 04:49, Försvunnen person, Linköping

Försvunnen person i Linköping.

Linköping 190507

Polisen i Linköping letar efter en 15-årig flicka som sedan kl 17.00 är försvunnen i centrala delarna av staden. Flickan är senast sedd vid Priso Hemköp på Timmarmansgatan i Linköping. Flickan skulle därifrån cykla iväg för att göra ett ärende i centrala Linköping och sedan komma tillbaka, vilket hon inte gjorde.

Den 15 åriga flickan är tillfälligt i Sverige och kommer ursprungligen från Rumänien.

Flickan har mörkt hår och normal kroppsbyggnad. Bar vid försvinnandet en svart jacka, vita skor, svarta jeans och en mörkröd halsduk.

Hon cyklade på en svart damcykel som var utrustad med flera cykelkorgar.

Polisen är intresserad av iakttagelser av flickan men även om det finns uppgifter om cykeln. Ring 114 14 för att inkomma med tips.


UPPDATERING:


07:20 Flickan är fortfarande försvunnen. Under natten har polisen sökt av cykelvägar och offentliga platser i Linköping utan resultat. Arbetet kommer att fortsätta på samma sätt under dagen. Polisen är fortfarande intresserad av iaktaggelser kring flickan och cykeln som beskrivs ovan. Det finns ingen misstanke om brott.

UPPDATERING:

12:00 Den försvunna flickan anträffades av polispatrull på Stora Torget i Linköping, efter att en person tipsat om att hon setts där. Det finns inga tecken på att hon utsatts för brott. Polisen kommer att prata med flickan via tolk, för att ta reda på vad som har hänt.

Flera personer har hört av sig till polisen under förmiddagen med tips och iakkatgelser. Dessa tips har haft en avgörande betydelse i polisens sökande efter flickan.

15:42 Polisen har pratat med flickan. Vad som framkommit i förhör kan inte offentliggöras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen