Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 06:28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22 igår kväll har polisen hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits men släpps efter förhör, se nedan. Två personer har omhändertagits misstänkta för rattfylleri. Inga brott av allvarliga karaktär har kommit till polisens kännedom.

23:19 Polisen larmades till Barnhemsgatan i Jönköping där två personer hade tagit sig in på ett inhägnat område där de sökte igenom en container. Polis beordrades till platsen och två män i 35-årsåldern greps misstänkta för stöld. Efter förhör och fastställande av identitet släpptes männen och misstanken om stöld avskrevs. De misstänks dock för olaga intrång.

23:46 En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon och dess förare i Gnosjö. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern, misstänkts för rattfylleri och medtogs för provtagning. Hon släpptes efter förhör men misstänkts för rattfylleri.

02:58 En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon och dess förare på Växjövägen i Värnamo. Föraren visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Föraren är i 20-årsåldern och misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen