Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 06:57, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:59 Viltolycka, Bergnäset, Luleå
En personbil kolliderar med ett rådjur. Inga personskador uppkommer. Rådjuret lever man har skadat ett ben. En eftersöksjägare skickas till platsen.

23:57 Trafikbrott, Porsön, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort och har även vid tidigare tillfällen kört olovligen. En anmälan om grov olovlig körning upprättas.

02:21 Viltolycka Böle, Luleå
En personbil kör på ett rådjur strax efter Böle i riktning mot Niemisel. Inga personskador uppkommer. Det är oklart om rådjuret skadas, en eftersöksjägare skickas till platsen och återkopplar sedan att rådjuret är oskadat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen