Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 maj 07:41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00:26 Trafikbrott, Dorotea
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil med en man som förare. En anmälan om onödig och störande körning vid bostadsområde upprättas.

01:32 Viltolycka, Tvärålund, Vindeln
En lastbil kolliderar med ett rådjur. Inga personskador uppkommer. Rådjuret är troligen skadat varför en eftersöksjägare skickas till platsen.

02:36 Försök till stöld av cyklar, Umeå
Polisen beordras till Strombergs väg på universitetsområdet där några personer misstänks försöka stjäla cyklar. Polisen påträffar ett antal personer på platsen och pratar med dessa. Stöldförsöken ska utredas vidare.

Hade din cykel stående på Strombergs väg och har blivit av med den, alternativt om din cykel har blivit utsatt för åverkan, då kan du anmäla detta till polisen på telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen