Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 08:53, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21:42 Misshandel, Torvalla, Östersund
Polis beordras till en adress i Östersund där en man uppges ha blivit osams med en annan och slagit honom. Mannen, som är i 25-årsåldern, grips misstänkt för misshandel men gripandet hävs senare. Det finns inga uppgifter om att den utsatte behövt uppsöka vård.

22:41 Grov stöld genom inbrott, Bergs kommun
Polisen tar in en man i 25-årsåldern för förhör då han misstänks för ett inbrott i en bostad i Krokoms kommun någon gång under de senaste dagarna. I mannens hem hittas också misstänkt stöldgods. Mannen anhålls senare och ärendet leds nu av åklagare.

06:31 Trafikbrott, Torvalla, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man, får en ordningsbot då bilen har körförbud.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen