Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 08:09, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har skett i länet under natten, inga personskador har uppkommit.

22:21 Trafikolycka, E4 Själevad, Örnsköldsvik.
En personbil och en lastbil kolliderar. Polisen åker dit eftersom fordonen uppges stå trafikfarligt till. De inblandade personerna behöver inte föras med ambulans till sjukvården.

04:06 Rattfylleri, Bjästa, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas angående en man som har kört bil under påverkan av alkohol.
Polisen påträffar mannen som är i 18-årsåldern. Eftersom han inte togs under körning tas han med för provtagning för så kallad eftersupning. En anmälan om rattfylleri (eftersupning) upprättas. Mannen är så berusad att han tas om hand enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Hans bilnycklarna tas omhand enligt PL 24*

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen