Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 17:23, Rån, Eskilstuna

Butiksrån i Eskilstuna.

16.05 polisen fick uppgift om att en butik precis innan hade blivit utsatt för ett rån på Köpmangatan i Gamla staden i Eskilstuna. En insats påbörjades omedelbart och ett flertal polispatruller engagerades i ärendet på platsen och i omkringliggande stadesdelar.

16.30 polisen har fått fram uppgifter som tyder på att ett rån har inträffat och en förundersökning om rån inleds.

17.10 polisen har arbetat med att hålla förhör på brottsplatsen med en drabbad person och andra personer som uppehöll sig i närheten av brottsplatsen. En platsundersökning är genomförd och vissa spår är säkrade och kommer att analyseras. Polisen har också spanat i omgivningarna och på olika platser i Eskilstuna. Ett antal personer är kontrollerade men ännu finns ingen misstänkt och därmed är inte heller någon frihetsberövad.

Polisen fortsätter nu arbetet med att närmare ta reda på exakt vad som inträffat vid händelsen. Det som hänt är att flera personer har hotat personal i butiken och därefter har en summa kontanter tillgripits.

Polisens utredning och spaningar kommer att fortsätta.

Polisen tar gärna emot tips om misstänkta personer eller fordon som kan ha rört sig på Köpmangatan strax före och omkring 16-tiden. Tipsa polisen på 114 14 eller på polisens hemsida.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen