Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 maj 06:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.01 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits och en person har fått följa med för provtagning.

00.57 vid en rutinkontroll av en bilist på Sveavägen i Eskilstuna uppstod misstanke om misstänkt drograttfylleri. Det var en man i i 30-årsåldern som körde bilen och han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Fick följa med för provtagning och förhör.

03.17 en polispatrull som skulle göra en rutinkontroll av en bilist rapporterade att bilisten istället för att stanna försökte köra ifrån polispatrullen i centrala Eskilstuna. Bilisten körde inte i några högre hastigheter, 30-70 km/h, men körde mot körriktningen på Mälarvägen vid Årby. Bilisten körde in på Gränsgatan och krockade där med flera parkerade bilar varvid bilisten voltade med sin bil och skadades. Förare var en man i 20-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulans. Han greps som misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, brott mot knivlagen och narkotikabrott. De drabbade bilägarna som fått sina bilar skadade är informerade av polisen.

Inga andra ärenden finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen