Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 maj 06:19, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.19 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.17 larm om inbrott på ett företag på Lansengatan i Norrköping. Väktare och polis åkte till platsen och kunde hitta tre personer som misstänks ha varit färd med att tillgripa lastpallar. Polisen höll förhör med två av de tre som är över 18 år och den tredje skjutsades hem till vårdnadshavare som informerades. Han kommer att förhöras senare. De hade även en hyrlastbil på platsen och uthyraren begärde att få tillbaka den med tanke på brottsmisstankarna.

04.00 polisen fick samtal från en taxichaufför som blivit utsatt för misshandel och skadegörelse av en kund på Sjukhusvägen i Linköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om ringa misshandel eftersom kunden, en man i 50-årsåldern, misstänks ha slagit taxichauffören i ansiktet. Kunden misstänks även för skadegörelse eftersom han misstänks ha slagit på taxamtern så att fästet till den gått sönder. Den drabbade är en man i 40-årsåldern.

Inga andra händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen