Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 maj 06:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn kväll och natt för polisen i Västra Götaland. Presstalespersoner under onsdagen är Filip Annas och Calle Persson.

Kl 22:18 – Göteborg, trafikolycka

En trafikolycka inträffar på Rävebergsvägen. Fyra personbilar ska av okänd anledning ha kolliderat utanför brandstationen. Polis skickas till platsen för kontroll. En kvinna är fastklämd, men vaken och talbar. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Kl 23:40 – Götene, drograttfylleri

En man i 25-årsåldern stoppas av polis när han kör bil i Götene kommun. Mannen medtas för provtagning och blir misstänkt för drograttfylleri samt narkotikainnehav.

Kl 02:03 – Skövde, vårdslöshet i trafik med mera.

En polispatrull ska stoppa en misstänkt rattfyllerist på riksväg 26 vid Södra Ryd. Bilisten stannar inte bilen och patrullen följer efter. Polisbilen och personbilen kolliderar och ambulans skickas till platsen för kontroll, men ingen person kom till skada. Den 30-årige mannen som körde personbilen grips och blir misstänkt för vårdslöshet i trafik, rattfylleri och brott mott knivlagen.   

Kl 02:49 – Stenungsund, skadegörelse

Polisen får larm om att fem bilar brinner i höjd med kyrkan på Kristinedalsvägen i Stenungsund. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Branden misstänks vara anlagd och polisen upprättar en anmälan om misstänkt skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen