Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 maj 06:58, Sammanfattning natt, Skåne län

Stöld, rån och skadegörelse i Skåne under natten.

kl 23.48. Polisen kallas till Tågarp där stulen diesel verkar lastas in i en skåpbil av flera personer. Bilen kör mot Saxtorp och överges strax innan motorvägen. Polis finner en stulen motorcykel, samt datorer och surfplattor när man kommer till platsen och med hjälp av hund lyckas man spåra och gripa en misstänkt man i trettioårsåldern.

Kl 00.16, Lund. En äldre man tillkallar ambulans efter att ha trillat. Under tiden som han väntar på ambulansen blir han rånad på sin mobiltelefon. Ingen gärningsman har gripits i nuläget.

Kl 02.40. Landskrona. Man ska ha hört en hög smäll bakom en livsmedelsbutik på Midhemsvägen. Polis kommer till platsen där man konstaterar förstörda fönterrutor och tecken på att någon form av fyrverkeri använts. Händelsen anmäls som skadegörelse.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen