Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 maj 07:15, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

23:30 Olaga hot, Haparanda
Polis beordras till en adress i centrala Haparanda för att bistå ambulanspersonal, då det enligt initiala uppgifter ska vara stökigt på adressen. När polis kommer till platsen framkommer att boende blivit hotade av flera personer. De misstänkta ska ha lämnat platsen i bil. Vid 01:45-tiden grips fem personer på en adress i Haparanda misstänkta för grovt olaga hot. De anhölls av åklagare efter förhör. De gripna är män i 20-30-årsåldern. Ärendet leds av åklagare.

03:24 Rattfylleri, Kalix
En bilist ringer till polisen och uppger att hon kört in i en elstople på en mindre ort utanför Kalix. En patrull kontrollerar kvinnan som visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Hon medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott. Polisen har varit i kontakt med Vattenfall som har ledningen.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna. Polisen har även upprättat en anmälan gällande olovlig körning i Boden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen