Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 08 maj 16:41

08 maj 11:58, Försvunnen person, Trollhättan

Kvinna anmäld försvunnen från sitt hem, Karlstorp. Senare anträffad.

En uppringare berättar att hennes 82-åriga mor inte sett till eller hörts ifrån sedan tisdagskvällen. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och efterspaningar i närområdet. Kvinnan beskrivs vara 160-165cm lång, har normal kroppsbyggnad, brunt hår och är eventuellt iklädd brun dunjacka, glasögon och svarta byxor.

Uppdatering: Klockan 16:39 rapporteras kvinnan vara anträffad i närheten av sitt hem och hon uppges vara vid god vigör. Ingen misstanke om brott föreligger.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen