Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

09 maj 01:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

21:59 Singelolycka, drograttfylleri, Föllingebygden, Krokom

Polis kallas till en singelolycka där en förare kört av vägen. Föraren är vaken och talbar när ambulans för mannen till sjukhus. Polispatrullen fattar misstanke om att föraren, en man i 40-årsåldern, är påverkad av narkotika varvid provtagning genomförs och anmälan och förhör upprättas.

00:39 Misshandel, Frösön, Östersund

Polis kallas till en adress på Frösön då en man i 50-årsåldern misstänkts för att ha misshandlat en kvinna. Polis på plats griper mannen och för honom till polisstationen där ytterligare utredningsåtgärder såsom förhör genomförs.

Två viltolyckor har rapporterats in under natten, inga personskador.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbeslastning i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen