Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 maj 06:28, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i för polisen Västra Götaland utan några större händelser. Presstalespersoner under torsdagen är Filip Annas och Calle

01: 09 – Göteborg, drograttfylleri, grov olovlig körning med mera

En personbil stoppas på Solskiftesgatan och vid kontroll av föraren, som är en man i 30-årsåldern, visar det sig att han saknar körkort. Patrullen fattar även misstanke om att mannen är drogpåverkad och han tas med för kroppsbesiktning. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott.

01:30 – Mariestad, drograttfylleri med mera

En lastbil stoppas för rutinkontroll på Madlyckegatan. Mannen i 50-årsåldern som kört lastbilen blir misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning, då han saknar giltigt körkort. Vid genomsökande av lastbilen hittas en kniv och han blir därmed även misstänkt för brott mot knivlagen.

02:56 – Bengtsfors, skadegörelse

Polis och räddningstjänst skickas till Centrumvägen där en personbil brinner med öppna lågor. Räddningstjänsten släcker branden och bilen blir helt utbränd. Branden misstänks vara anlagd av okänd gärningsperson och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen