Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 maj 06:59

09 maj 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning.

01.09 väktare meddelade att de fått inbrottslarm från ett företag på Datorgatan i Huskvarna. Framme på platsen kunde man konstatera att det varit inbrott, men det är oklart vad som stulits. Lokaler genomsöktes av polis med hund men ingen anträffad. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brotsplatsundersökning. Det finns ännu ingen misstänkt.

01.57 polisen kontrollerade en bilist på Långgatan i Gnosjö. Vid kontrollen uppstod en misstanke om drogpåverkan på föraren. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt en manlig passagerare i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott.

04.43 efter ett inbrottslarm från en lokal på Kyrkogatan i Jönköping konstaterades att det varit inbrott. Någon ska ha tagit sig in i en restaurang och därinne stulit alkoholvaror till ett oklart värde. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen