Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 maj 07:19

09 maj 07:03, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:51 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Boden centrum. Föraren, en man i 45-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, samt ringa narkotikabrott för eget bruk. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

03:02 Rattfylleri, Luleå
En patrull kontrollerar en bilist i centrala Luleå. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

05:14 Trafikkontroll, Piteå
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Kolugnsvägen. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen