Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 05:49, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Ulla Brehm.

Kl 00.52 Göteborg, personrån
Polisen larmas till Lorensbergs parkering. En man uppger att han blivit rånad på parkeringen av två okänd män. De båda gärningsmännen har lämnat i bil. Offret har bl a blivit bestulen på sin mobil mm. Inga övriga kända omständigheter kring rånet. Inga kända personskador. Polis upprättar anmälan. Ingen gripen.

Kl 01.42 Göteborg, våld mot tjänsteman
En väktare larmar från Dahlströmsgatan. Väktaren befinner sig i källaren på adressen där han överraskat två inbrottstjuvar. Polis åker till platsen. Väktaren har blivit utsatt för våld/blivt nerslagen innan de två misstänkta springer från platsen och försvinner. Väktaren är dock inte i behov av vård. Polisen söker med hund i närområdet men ingen grips. Anmälan upprättas på våld mot tjänsteman samt försök till/alt. inbrott i fastigheten.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen