Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Ulla Brehm.

Kl 02.41 Kungsbacka, inbrottsstöld på byggarbetsplats
Polis larmas till en byggarbetsplats vid Varlavägen. En övervakningskamera placerad på platsen visar att några personer är inne på arbetsplatsen. Via kameran kan man se hur de två personerna bär gods på platsen. De rör sig mellan byggarbetsplatsen och en närliggande kyrkogård. När polisen anländer så grips två män på bar gärning. Oklart vilken typ av gods som de försökt stjäla.  

Kl 02.59 Varberg, mordbrand
Räddningstjänst och ambulans samt polis larmas till Lindesbergsgatan där det uppges brinna i en garagelänga. Ovanpå och bredvid garaget finns det lägenheter. Polis bistår räddningstjänsten bl a i samband med viss utrymning av boende som genomförs på platsen. I garaget finns ett flertal bilar. 

En lokal till de som tvingats att utrymma sina boenden ordnas. Det handlar om ett flertal lägenheter. Mestadels p.g.a. kraftig rökutveckling. Kl 04.18 kan de flesta av de boende återvända till sina bostäder. Då det för närvarande inte går att avgöra hur branden startat inleds en förundersökning med rubricering mordbrand. Minst sju bilar har skadats i samband med branden, rök/brandskadade. Garaget är helt förstört. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga kända personskador.   

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen