Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 07:50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten och tidig morgon har två viltolyckor inträffat i länet. 
22.26 kolliderade en personbil med en ren på länsväg 876 mellan Drängsmark och Lillkågeträsk. Det finns inga uppgifter om personskador. Renen dog och blev liggande mitt på vägen. Berörd sameby kontaktades.

06:51 inträffade en olycka mellan personbil och rådjur på Bockholmsvägen, Sörböle i Skellefteå. Ingen person skadades. Rådjuret dog på plats.

Under natten, vid 00:46 har också en person, en man i 50-årsåldern, omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen hittades i en busskur vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå och fördes till tillnyktringsenheten.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

05:23 Trafikkontroll, Lycksele
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 365, Södermalm. Nykterheten kontrollerades hos 30 förare och alla var nyktra.

06:09 Trafikkontroll, Lycksele
Polisen har haft en trafikkontroll på Vilhelminavägen i Lycksele centrum. En förare fick en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelse. Personen körde 60 kilometer i timmen på sträckan där maxhastigheten är 50 kilometer i timmen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen