Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 10:30, Ofredande/förargelse, Eskilstuna

Upprepade ofredande i centrala Eskilstuna.

Den senaste tiden har polisen tagit emot anmälningar om ofredanden. Tre av dem har samma tillvägagångssätt. Ett fall inträffade den 18 februari och igår den 28 februari larmades polisen om två liknande fall. Ingen person har kommit till fysisk skada vid någon av de rapporterade händelserna.

En man har i alla tre fallen varit närgången mot unga tjejer/kvinnor. Han har varit närgången och i något av fallen rört vid tjejen. Han har avslutat sitt ofredande med att spruta hudkräm på tjejernas baksidor. Mannen har sedan försvunnit.

Signalementet på mannen vid de tre tillfällena stämmer till stora delar överens och polisen tar tacksamt emot tips kring händelserna och går därför ut med signalementet på mannen.

Mannen beskrivs vara mellan 20 och 25år, omkring 180cm lång och smal. Han har vid alla tillfällena varit klädd i ljusa jeans och en mörk bomberjacka alternativt en längre mörk jacka. Han har haft skäggstubb och mörkt kort hår. Hudfärgen beskrivs som ljusbrun.

Har du blivit utsatt eller har uppgifter att lämna, kontakta polisen via 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen