Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 mars 10:02

10 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

19.06 Försök till mord, Uddevalla
Polis larmas till Strömstadvägen/Silentzvägen (i närheten av järnvägsstationen) med anledning av en misstänkt skottlossning. En skottskadad ung man anträffas på platsen och han förs till sjukhus med ambulans. Mannen uppges inte vara livshotande skadad. Platsen spärras av i avvakttan på en teknisk undersökning. En förundersökning gällande försök till och mord är inledd och förhör med målsägande, eventuella vittnen eller andra som kan ha information om omständigheterna pågår fortlöpande. Det är för närvarande ingen gripen.

22.52 Rån, Trollhättan
Utanför en snabbmatsrestarang på Faktorsgatan har tre personern blivit rånade på sina jackor och mobiltelefoner. Det är grupp på cirka 10 personer, varav någon med kniv, som rånat dem och sedan försvunnit från platsen. Det finns inga uppgifter om personskador. I nuläget är ingen gripen.

04.14 Rattfylleri, Vänersborg
Vid Båbergsmotet på riksväg 44 stoppas en personbil för kontroll. Föraren som blåser positivt misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen