Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 mars 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Så var natten i Östergötlands län.

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 60-tal händelser. En person har gripits och tio personer har omhändertagits med stöd av Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.07 Polisen larmades till en lägenhetsfest i Motala, där det varit bråk. Det var rörigt på platsen när polis kom dit, med flera olika versioner av händelseförloppet. En anmälan om misshandel upprättades, målsägande är en man i 30-årsåldern. Ingen person behövde ambulanssjukvård.

02.35 Polisen fick samtal från Norrköping där en ordningsvakt gripit en person vid ett kårhus. Den gripne, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för olaga hot efter att ha uttalat ett muntligt hot till en annan person. Efter förhör hävdes gripandet, men misstankarna mot mannen kvarstår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen