Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 mars 14:33

10 mars 11:25, Kontroll person/fordon, Stockholm

En buss som brinner vid Tegelbacken. Polis på plats för att ta redan på mer. Inga passagerare ska ha varit i bussen.

Uppdatering kl 11.55
Ärendet hanteras som en trafikolycka. En buss, tom på passagerare, har på något sätt skadats/börjat brinna. Det ska inte finnas någon risk om spridning av branden.

Det är avspärrat för trafik bland annat vid Centralbron.

Uppdatering kl 12.15
Bussföraren har fått åka ambulans till sjukhus, skadeläget är oklart. Räddningstjänsten arbetar vidare med släckningsarbetet och det är fortsatt avspärrat runt olycksplatsen.

Uppdatering kl 12.40
Bussen står ännu kvar men kommer så snart det är möjligt att bärgas från platsen. Vissa avspärrningar i närområdet har börjat släppas men det är även fortsättningsvis begränsingar i framkomligheten i centrala Stockholm. 

Uppdatering 14.30
Anmälan om vållande till kroppsskada, arbetsmiljöbrott och vårdslöshet i trafik är upprättad. Bärgning av bussen från platsen har påbörjats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen