Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll är det Christer Fuxborg.

22.00 Stöld, Göteborg
Polis larmas till en byggarbetsplats vid Bräckemotet efter att två personer setts inne på området. De två har bland annat kört en hjullastare genom staketet och lyckats välta en container. Personerna grips och hjullastaren samt ett släp m.m. tas i beslag.

23.29 Rattfylleri, Bollebygd
Föraren til en personbil som stoppats för kontroll på riksväg 40 misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

00.34 Rattfylleri, Kungälv
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Marstrandsvägen misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

02.47 Trafikolycka, Mölndal
Singelolycka vid Torrekullamotet, se separat händelser från natten.

03.48 Rån, Göteborg
En man uppger att han vid tvåtiden rånades vid Korsvägen. Två gärningsmän, varav en med kniv, hotade honom och tog hans mobiltelefon, klocka m.m. Inga kända personskador.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen