Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 mars 07:41

11 mars 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär. De flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Ingen gripen eller omhändertagen men en har fått följa med för provtagning.

00.17 vid en rutinkontroll på Nygårdsinfarten i Linköping uppstod en misstanke om  grov olovlig köärning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Det var en man i  45-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Bilen togs i beslag med stöd av trafikbrottslagen för att åklagare ska pröva om bilen ska förverkas på grund av upprepade trafikbrott.

02.07 en polispatrull skulle genomföra en rutinkontroll när bilföraren väljer att försöka köra ifrån polispatrullen. Den smitande bilistens bil anträffas efter någon minut på Karlshovsvägen, där den krockat med en mur. Bilföraren har lämnat platsen springande. En utredning om smitning från trafikolycka är påbörjad men det finns ingen misstänkt. En bil som stod bredvid skadades av splitter från krocken.

Inga andra brott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen