Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 mars 16:15

11 mars 14:23, Stöld, Karlskoga

En pojke, 10 år gammal, bestulen på sin cykel av två ungdomar utefter Källmossevägen i området Brickegården, Karlskoga..

Pojken som ringt polisen via 112, har initialt uppgett att två ungdomar dragit omkull honom och därefter stulit hans cykel. En av förövarna var iklädd en röd luvtröja medan den andre hade grå luvtröja och bär på en svart hjälm.

Polis är på väg till pojken för att inhämta mer ingående uppgifter om händelsen/brottet.

Pojken har ont i ena knät och lite ont i huvudet efter det att han drogs omkull på marken.

UPPDATERING kl. 16.12

Polisen har varit på plats. De hittade pojkens cykel en bit ifrån där den blev stulen och den är återlämnad till pojken. Efter att ha pratat med pojken kom det fram information om de båda personerna som gjort brottet.

Två pojkar, den ena i 16-årsåldern och den andra i 14-årsåldern, är i nuläget misstänkta för rån. De båda är hemkörda till sina vårdnadshavare.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen