Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 mars 06:28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

21:30 Polisen larmades till en adress i Sundbyholm utanför Eskilstuna. Smällar hade hörts och inringare till polisen befarade att det hade varit en skottlossning.

21:50 Polis var på plats och hittade en bil med skador på rutorna. Det har inte gått att fastställa hur bilen har skadats. Misstanke om skadegörelse uppstod. I samband med att polis sökte efter eventuellt skadade personer anträffades rester av narkotika i en fastighet och även misstanke om narkotikabrott uppstod.

Ingen person har skadats i samband med händelsen och ingen person har frihetberövats.

-

00:08 Polisen kontrollerade en bil och dess förare på länsväg 972 i Strängnäs. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort och misstänks för olovlig körning. Han visade även tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

-

02.22Polisen larmades till en adress i Brandkärr, Nyköping. Två till synes påverkade personer hade kastat en sten mot ett lägenhetsfönster och sedan lämnat platsen.

02:26 Polis var på plats. Ingen gärningsperson anträffades. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Ingen person skadades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen