Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 mars 06:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Natten mot tisdag har varit relativt lugnt med totalt 32 hanterade ärenden.  Inga brott av allvarligare karaktär har rapporterats till polisens ledningscentral och ingen har gripits. En person har medtagits för kroppsbesiktning, se nedan. En person har medtagits för kroppsbesiktning, se nedan. 
 
 
02:02 En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon på Järnvägsgatan i Eskilstuna. Föraren visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri genom påverkan av droger och är i 40-årsåldern.

-

Under natten har flera trafikkontroller utförts. Förutom den ovan nämnda har alla kontrollerade varit nyktra och innehavt ett giltigt körkort. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen