Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 mars 06:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Natten mot tisdag har varit relativt lugnt med totalt 28 hanterade ärenden.  Inga brott av allvarligare karaktär har rapporterats till polisens ledningscentral och ingen har gripits. En person har medtagits för kroppsbesiktning, se nedan.

01:05 En polispatrull kontrollerade ett fordon och dess förare i Tannefors, Linköping. Föraren visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han är i 20-årsåldern och misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika.

-

06:20 En anmälare i Ljungsbro hade under sin morgonrastning med hunden sett två rådjur som trasslat in sig i ett fotbollsmål. De var tillsynes livlösa. En jägare från kommunen kontaktades som kommer åka ut och kontrollera djuren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen