Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 mars 14:36

12 mars 09:47, Stöld, Borlänge

Samtal från en man som upptäcker att hans jacka stulits vid besök på vårdcentralen i Kvarnsveden.

Han upptäcker samtidigt hur hans bil lämnar parkeringen, sannolikt körd med de nycklar som låg i jackfickan. Bilen är en Svart SAAB 9-5 med reg. nr: GXO849.

Uppdatering 11:37. Efter iaktagelser från allmänheten i Bjursås av den stulna bilen spanar ett par polispatruller efter den i närheten. En ny inringare meddelar att man kör efter bilen. 13:03 meddelar en polispatrull att man fått stopp på bilen i Grycksbo, och att två personer har gripits. Båda visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och misstänks utöver bilstölden också för narkotikabrott, och föraren för drograttfylleri. I samband med stoppet hamnade en bil i diket, dock utan att någon person skadades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen