Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 12 mars 16:49

12 mars 10:40, Brand, Halmstad

Polis och räddningstjänst åker till Stjärnarpsvägen i Fyllinge där det brinner i en industrifastighet.

Det visar sig att det börjat brinna i ett litiumbatteri och sedan har branden spridit sig. VMA går ut till allmänheten. Kraftig rök från industrifastighet i Fyllinge och vindriktning österut. Röken är giftig, stäng ventilation och fönster. I fastigheten brinner det bland annat ett flertal batterier och det står en 800 liter dieseltank i fastigheten.

En person körs till sjukhus, dock ej allvarliga skador. 

Uppdatering 12.30
Kustatorpet är utrymt och de flesta företag i området har utrymt på egen hand. Kistingevägen/Stjärnarpsnvägen och infarten från riksväg 15 är avstängda.

Det brinner fortfarande kraftigt i byggnaden och räddningstjänsten jobbar med att få branden under kontroll.
Det är kraftig rök i riktning nord-ostlig.

Uppdatering kl. 16.21
Eftersläckningsarbete pågår. Polisen lämnar platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen