Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

12 mars 10:56, Misshandel, Norrköping

Man greps för misshandel.

11:33 Polisen beordrades till en lägenhet i Ljura med anledning av en pågående misshandel. Under polisens framkörning till platsen lämnar gärningspersonen lägenheten men anträffas utomhus av polis.

11:52 Den misstänkta gärningspersonen, en man i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel av en kvinna han har haft en relation med. Kvinnan har inte skadats allvarligt och har inte behövt uppsöka akutsjukvård.

Mannen kommer förhöras, därefter beslutar en åklagare om mannen ska anhållas eller släppas.
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen