Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

12 mars 23:17, Trafikhinder, Uppsala

Cyklist cyklade på motorvägen utanför Uppsala

Flertalet samtal inkom till polisen att en cyklist utan belysning befann sig cyklandes på motorvägen, E4, utanför Uppsala i riktning mot Knivsta. En polispatrull beordades ut för att leta upp cyklisten. Patrullen anträffade cyklisten, en man i dryga 30-årsåldern, i höjd med Danmarks gärde.

Patrullen skjutsade mannen in till Uppsala och cykeln transporterades bort från platsen. Varför han var ute och cyklade på motorvägen är oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen