Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 mars 06:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.16 Polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden av olika karaktär, huvuddelen utan att några brottsmisstankar har uppstått. Endast en person har frihetsberövats, för berusning/ordningsstörning.

04.07 väktare anmäler till polisen att man har upptäckt ett inbrottsförsök på en industri på Svarvargatan i Mjölby. Larmet hade utlöst och när väktare kom till platsen var en av två glasrutor i ett kontosfönster krossad. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd.

 06.10 samtal till polisen om att en viltolycka inträffat på riksväg 35, i norra utkanten av Åtvidaberg. En bilist körde på en av hjortarna i en flock som sprang över vägen. Platsen utmärkt där djuret sprang in i skogen efter olyckan. En eftersöksjägare kallas till platsen för att söka efter djuret. Ingen personskada.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen