Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

13 mars 16:58, Rattfylleri, Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, bilist stoppad för kontroll

Föraren och passageraren får följa med till polisstationen provtagning.

Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott (eget bruk), brott mot knivlagen och grov olovlig körning. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott (eget bruk).

Bilen tas i beslag med stöd av trafikbrottslagen 7§. Det innebär att fordon som använts vid brott får förklaras förverkat om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkandet inte är uppenbart oskäligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen