Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

13 mars 18:24, Stöld/inbrott, Linköping

Inbrott i bostad.

14.23 Polisen tog emot ett samtal gällande ett inbrott i en bostad i centrala Linköping. En granne hade uppmärksammat att dörren till lägenheten stått öppen och hade utsatts för skadegörelse, bostadsinnehavaren själv var inte hemma.

Polis har varit på platsen och en förundersökning gällande grov stöld har inletts. Förhör har hållits och en brottsplatsundersökning kommer att utföras. Det är i nuläget oklart exakt vad som saknas efter inbrottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen