Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 mars 02:46, Stöld/inbrott, Västerås

Polis och väktare larmades till Kungsgatan med anledning av ett inbrott på ett företag.

Polis och väktare kunde snabbt konstatera att det varit ett inbrott på ett företag och att gärningsmannen hade hunnit lämna adressen.

Polisen inledde spaningar i nöärområdet och kontrollerade upp personer.

Klockan 04:18 grep en polispatrull en man som hade gods på sig som man kunde misstänka kom från inbrottet. Det var inte mycket folk i rörelse vid den aktuella tidpunkten men polispatrullerna kontrollerade de personer de påträffade och det gav resultat. Uthållighet,erfarenhet och yrkesskicklighet gav det positiva resultatet.

Mannen har hörts under förmiddagen och åklagare har anhållit mannen. Mannen är inte helt obekant för polisen sedan tidigare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen