Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 mars 10:00

14 mars 04:39, Brand, Svalöv

Fullt utvecklad brand i Kågeröd.

Många uppringare om brand i Granngårdens lokaler i Kågeröd i Svalövs kommun. Enligt räddningstjänsten är det en fullt utvecklad brand i byggvaror samt även lager och kontor. Det finns gasflaskor i lokalerna vilket försvårar släckningsarbetet.

Polis finns på plats och har spärrat av upp till 500m från brandplatsen. Räddningstjänst från flera stationer är på plats och man bedömer att det kommer att ta flera timmar att släcka. På grund av kraftig vind är det även spridningsrisk.

Uppdatering 06.30: Släckningsarbetet på platsen pågår och vägen kommer att vara fortsatt avstängd under morgonen.

Uppdatering 09.30:  Arbete med eftersläckning pågår fortfarande men väg 109 är nu åter öppen för trafik. En teknisk undersökning av brandplatsen kommer att genomföras när det är möjligt för att försöka fastställa brandorsaken. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen